مراکز شماره گذاری خودرو فردا (شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل نیست تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری دادگستری خراسان رضوی در روز شنبه (۲۲ دی ۱۴۰۳) کنکوری‌ها بخوانند| برای تأیید سوابق تحصیلی فقط تا ۲۶ دی فرصت دارید گازگرفتگی در خیابان مفتح مشهد، یک قربانی گرفت (۲۱ دی ۱۴۰۳) آیا مدارس، دانشگاه ها، ادارات و بانک های تهران فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس مشهد و خراسان رضوی، فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) لغو شده است؟ مدارس و ادارات کدام استان‌های کشور فردا (شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل شده است؟ آیا مدارس، ادارات و بانکهای مشهد و خراسان رضوی فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ واژگونی خودرو در جاده تربت‌جام ۶ مصدوم برجای گذاشت (۲۱ دی ۱۴۰۳) تمدید تأیید سوابق تحصیلی تا ۲۶ دی ۱۴۰۳ ماجرای اقدام به خودکشی یک دختر در خرمدشت کرج چه بود؟ وزارت بهداشت نسبت به افزایش تب مالت هشدار داد برخورد اتوبوس با نمازخانه در خراسان شمالی| یک نفر کشته و سه تن مصدوم شدند (۲۱ دی ۱۴۰۳) آشنایی با ویروس متاپنوموویروس، علائم و راه‌های پیشگیری از آن آتش‌سوزی کالیفرنیا، دامن پسر بایدن را هم گرفت! جزییاتی مهم از خودکشی یک عامل جاسوسی در زندان سمنان (۲۰ دی ۱۴۰۳) خسارت آتش سوزی لس‌آنجلس بیش از ۵۰ میلیارد دلار برآورد شد زلزله نسبتا شدیدی ارومیه را لرزاند + جزئیات (۲۰ دی ۱۴۰۳) مستمری دی‌ ماه معلولان واریز شد (۲۰ دی ۱۴۰۳) پویش ملی «در نجف» گامی مؤثر در جهت تربیت و توانمندسازی نسل آینده است تصویب طرح مشارکت نوجوانان در شورای اجتماعی محلات مشهد درباره علل ابتلا به هموروئید، راهکارهای پیشگیری و نیز درمان آن | دردی که خجالت ندارد! حمایت از حدود ۴۳۰۰ خانواده دارای فرزند دوقلو در خراسان رضوی توسط سازمان بهزیستی سن ابتلا به آلزایمر به ۴۵ سال رسیده است ویتامینی که اسمش را کم شنیده‌اید، اما بسیار مفید است کلاهبرداری در پوشش ثبت نام خودرو در سکو‌های درج آگهی برخورد بدون اغماض دستگاه قضا با عوامل سقط جنین ارتباط بین بیماری قلبی و سرطان سینه فشارخون بالا را با توصیه‌های طب ایرانی کنترل کنید ظرفیت اندک و مشکلات بی‌شمار همراه‌سراهای بیمار در مشهد ادامه دارد | بدون پتو؛ بدون فرش! نسخه جدید نرم‌افزار تهیه «لیست بیمه» کارفرمایان به‌روزرسانی شد راه‌اندازی خط ویژه مشاوره تلفنی حفظ حیات جنین
سرخط خبرها

کمیسیون اقتصادی مجلس: اختصاص ارز 4200 تومانی به دارو غلط است | بیمه نبودن 10 میلیون نفر مانعی برای تداوم اختصاص ارز دولتی دارویی نیست

  • کد خبر: ۴۶۰۶۶
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۴
  • ۱
کمیسیون اقتصادی مجلس: اختصاص ارز 4200 تومانی به دارو غلط است | بیمه نبودن 10 میلیون نفر مانعی برای تداوم اختصاص ارز دولتی دارویی نیست
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: هدررفت منابع ناشی از تخصیص ارز چهارهزار و ۲۰۰ تومانی برای بهداشت و درمان و در کنار آن دارو‌هایی که به شکل قاچاق از کشور خارج می‌شود، باید حتما متوقف شود. نداشتن پوشش بیمه‌ای تعدادی از افراد مانعی نیست که بخواهیم به خاطر آن سیاست غلط اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی را ادامه دهیم.
به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان می‌کند: هنوز درباره جزئیات طرح انتقال مابه‌التفاوت ارز ترجیحی و آزاد در کمیسیون بحثی صورت نگرفته است ولی نداشتن پوشش بیمه‌ای ۱۰ میلیون نفر از افراد مانعی نیست که بخواهیم به خاطر آن سیاست غلط اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی را ادامه دهیم.
 
در حال حاضر در مجلس طرحی مبنی بر حذف کامل ارز ترجیحی برای دارو و انتقال مابه‌التفاوت آن با ارز آزاد به شرکت‌های بیمه‌ای مطرح شده است. سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره این طرح به تسنیم گفته بود: «در این طرح قیمت دارو برای مردم تغییر نمی‌کند، اما جلوی قاچاق معکوس دارو گرفته می‌شود.»

رسانه‌ها موضوع را بررسی کرده و با تکیه بر بیانیه انجمن اقتصاد سلامت، آن را به چالش کشید. حالا مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون که پیشتر ادعا کرده بود قیمت دارو با این طرح تغییر نخواهد کرد به موارد مورد انتقاد پاسخ می‌دهد.

نداشتن پوشش بیمه‌ای مانعی نیست
طغیانی در پاسخ به این موضوع که حدود ۱۰ میلیون نفر در ایران فاقد پوشش بیمه‌ای هستند و با طرح مجلس برای انتقال مابه‌التفاوت ارز آزاد و ترجیحی به شرکت‌های بیمه‌ای متضرر خواهند شد، می‌گوید: هدررفت منابع ناشی از تخصیص ارز چهارهزار و ۲۰۰ تومانی برای بهداشت و درمان و در کنار آن دارو‌هایی که به شکل قاچاق از کشور خارج می‌شود، باید حتما متوقف شود. انتقال مابه‌التفاوت به شرکت‌های بیمه‌ای تنها یک راه پیشنهاد شده است تا هزینه روی دوش بیمار نیفتد.

او اضافه می‌کند: اگر جلوی هدررفت منابع ارزی ما گرفته شود تکمیل پوشش بیمه‌ای مردم کار دشواری نیست، اما متاسفانه اگر جلوی هدررفت گرفته نشود منابع بیش از این نابود می‌شود.

ابن نمابنده معتقد است اگرچه این باور وجود دارد که به خاطر عدم پوشش بیمه‌ای ممکن است طرح با مشکل مواجه شود، اما اگر مجلس به شکل مشخصی برای این کار برنامه بریزد، می‌شود کار را پیش برد.

طغیانی ادامه می‌دهد: باید به جای این که یارانه حمایتی را به تولیدکننده یا واردکننده بدهیم آن را به دست مصرف‌کننده برسانیم. حتی درباره کسانی که پوشش بیمه‌ای ندارند و اساسا در سیستم بیمه‌ای کشور تعریف نشده‌اند، می‌توان از طریق سازمان غذا و دارو سامانه‌ای ترتیب داد تا آن‌ها نیز بتوانند دارو را ارزان‌تر دریافت کنند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان می‌کند: هنوز درباره جزئیات این طرح در کمیسیون بحثی صورت نگرفته است، ولی نداشتن پوشش بیمه‌ای تعدادی از افراد مانعی نیست که بخواهیم به خاطر آن سیاست غلط اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی را ادامه دهیم.

هم ارز می‌گیرند هم گران می‌فروشند!
طغیانی در واکنش به نگرانی شرکت‌های دارویی از ایفای به موقع تعهدات شرکت‌های بیمه‌ای می‌گوید: این نگرانی به جا است.

این نماینده در پاسخ به ادعای شرکت‌های تولیدی دارو که معتقدند قیمت‌گذاری محصولاتشان عادلانه نیست، عنوان می‌کند: همین الان هم که ارز ۴۲۰۰ تومانی توزیع می‌شود غالب مواقع به دلایل و بهانه‌های مختلف شرکت‌های دارویی که دارو یا مواد اولیه را وارد کرده‌اند قیمت را افزایش می‌دهند. مشکل ما در حوزه‌های مختلف با ارز ۴۲۰۰ تومانی همین است. در حال حاضر هم ارز تخصیص می‌دهیم و هم کالا گران می‌شود. شرکت‌ها به بهانه متضرر شدن و با همین استدلال‌ها افزایش قیمت می‌دهند.

نماینده استان اصفهان درباره نگرانی شرکت‌های بیمه‌ای نسبت به بدعهدی دولت با توجه به شرایط بودجه نیز توضیح می‌دهد: این درست است که یک نگرانی از سوی شرکت‌های دارویی وجود دارد از باب تامین ارزشان و یک نگرانی در شرکت‌های بیمه‌ای وجود دارد از باب انجام و ادای تعهدات دولت. هر یک از این‌ها باید مورد پردازش قرار بگیرد چرا که درست و بجا است. هنوز درباره جزئیات طرح در کمیسیون بحثی صورت نگرفته است، اما در بررسی جزئیات حتما به این موارد می‌پردازیم.
منبع: تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
0
0
این دروغ های چرت چیه ارز 4200کجاست خجالت بکشید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->